torsdag 30. juli 2009

Hiv o’ hoi! Snart er skatten vår, så kan vi ta det rolig de neste hundre år.

Dyreparken i Kristiansand var målet for ferieturen vår i sommer. Jeg gledet meg mest til å komme til koselige lille Kardemomme By, men det var også et mål at Gullet vårt skulle gi bort smokkene sine til Kaptein Sabeltann. Han visste nok ikke hvem Sabeltann var før vi kom dit, men de har nok snakket litt om Sabeltann i barnehagen.

Det var likevel spennende å legge smokkene sine i ei stor skattekiste!DSC_2262

DSC_2264Her ligger smokkene til Gullet, en lyseblå og en grønn. Vet ikke hvem som hadde det verst da vi gikk fra smokkene… tipper det var meg. Jeg hadde nesten tårer i øynene og klump i halsen, jeg tenkte med skrekk og gru på kvelden vi hadde i vente, men etter an dag med mye inntrykk var det ikke noe problem å sovne uten smokk, –HELDIGVIS!

Vi så på et lite Sabeltann-show på dagtid i Sabeltanns Verden, Gullet var mest opptatt av en papp-kopp med tegning av Sabeltann på, det ble nok litt skummelt med så mye lyd for han, men han fulgte ivrig med med store øyne da Sabeltann viste seg i tårnet. Sabeltann-pappkoppen var med oss på resten av turen og helt hjem, den begynner å bli godt slitt!

Gullet var fornøyd med papp-koppen sin, så vi gadd ikke bruke mange hundre kroner på Sabeltann stæsj til han. Onkel i Trondheim syns det nok var ille at Gullet ikke hadde noe Sabeltann utstyr, så da Gullet fikk bursdagsgave på forskudd var det full sabeltann-bekledning fra topp til tå!

DSC_2729

TUSEN TAKK onkel, du er snill!

DSC_2798Men denne lille kamerasky sjørøveren er ikke som andre sjørøvere… han stjeler ikke fra andre, men han lager seg sine egne armbånd av fargerike treperler og strikker når DSC_2792regnet høljer ned på ferietur. Fine ja!DSC_2785

2 kommentarer:

  1. Så flink lille vennen er! Både med smokkene og til å lage egne smykker! Kanskje han ønsker seg en skattekiste til å ha de i?!
    Jeg grubler fælt om dagen vetdu, men har jo flere ideer!

    SvarSlett
  2. nei så flink sandern din er. kjempe fine bilder av han, ser ut som at han har hatt det helt knall på tur :)

    SvarSlett