søndag 23. august 2009

En herlig sensommerdag er snart over!!

I dag har det vært nydelig sensommervær.

Vi skal snart på fjelltur med sekk og bæremeis for første gang.. Har vært så heldig å få låne bæremeis av ei god venninne, og i dag har vi vært på tur i Furuberget og prøvd den.

CIMG3656

To gutter som koser seg på tur, han som satt i bæremeisen storkoste seg i hvertall, til tross for at det var sterke protester da vi satte han oppi for første gang før i dag

CIMG3675

Vi slo oss ned i en gapahuk med bålplass hvor vi aldri før har vært. Godgutten vår fant straks ut at det gikk an å klatre litt, mens han ventet på at pølsene skulle bli varme.

CIMG3692

 

Og jeg plukket en kopp med blåbær på hjemveien, men det er ikke årsaken til at vi brukte dobbelt så lang tid hjem som vi brukte opp.

CIMG3679

DSC_3588

 

Har lagt opp til et rosa prosjekt i kveld.

Det skal, hvis resultatet blir bra, bli bursdagsgave til fadderjenta vår. Hun blir 3 år og ønsker seg rosa bursdag, så dette må bli midt i blinken om det blir passer på hodet hennes!

DSC_3591

Nå har jeg et sitteunderlag i vaskemaskina til toving, alltid spennende å åpne maskina og se hvordan det blir da en tover. Jeg hadde ingen oppskrift på sitteunderlaget, så jeg er spent på om det blir sitteunderlag til lita eller stor rompe! :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar